Toiminta alkoi

Emmehän me seuranneet viekkaasti sepitettyjä taruja, kun teimme teille tiettäväksi Herramme Jeesuksen Kristuksen voimaa ja tulemusta, vaan olimme hänen valtasuuruutensa silminnäkijöitä.
17. Hän sai Isältä Jumalalta kunnian ja kirkkauden, kun hänelle tuli tämä Ylhäisimmän Kirkkauden ääni: "Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mieltynyt."
18. Tämän äänen me kuulimme tulevan taivaasta, kun olimme hänen kanssaan pyhällä vuorella.
19. Niin on nyt meille profeetallinen sana entistäkin lujempi, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin niin kuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti syttyy teidän sydämissänne.
20. Ennen kaikkea teidän tulee tietää, ettei yksikään Raamatun profetia ole kenenkään omin neuvoin selitettävissä (tai: "ole syntynyt ihmisestä itsestään."),
21. sillä mitään profetiaa ei ole koskaan tuotu esiin ihmisen tahdosta, vaan Pyhän Hengen johtamina ihmiset ovat puhuneet sen, minkä saivat Jumalalta.

(2. Pietarin kirje)

Älä kiellä tarvitsevalta hyvää,
jos sen antaminen on sinun vallassasi.
Älä sano lähimmäisellesi:
"Mene nyt ja tule uudelleen,
huomenna minä annan sinulle",
kun sinulla kuitenkin on.
Älä mieti pahaa lähimmäistäsi vastaan,
joka asuu lähelläsi luottavaisena.
Älä käräjöi syyttä kenenkään kanssa,
kun toinen ei ole sinulle pahaa tehnyt.
Älä kadehdi väkivaltaista miestä äläkä omaksu yhtäkään hänen teistään,
sillä Herra inhoaa kieroilijaa,
mutta hän on oikeamielisten ystävä.
Jumalattoman huoneessa on Herran kirous,
mutta vanhurskaitten asuinsijan hän siunaa.
Pilkkaajille hänkin on pilkallinen,
mutta nöyrille hän antaa armon.
Viisaat perivät kunnian,
mutta tyhmien osa on häpeä.

(Snl 3:27-35)

Tunnelmaa haetaan, mutta sitä ei voi löytyä ilman juhlan sankaria.

 

Uutiset julistavat oikein paatoksella, että nyt juhlitaan joulua ilman uskonnollisia perinteitä – siis ilman Jeesusta. Jos Jeesus puuttuu joulusta, siitä puuttuu kaikki. Pukki ei korvaa Jeesusta.

 

Jeesus on Tie, Totuus ja Elämä. Jeesus näyttää meille oikean tien ja Hänen sanansa on ainoa totuus.

 

Joka uskoo Jeesukseen, hänellä on ikuinen elämä iankaikkisuudessa Jumalan luona.

 

Muistutuksena se tärkeä asia, että ihminen luotiin iankaikkisuutta varten. Vaikka ihminen kuoleekin, se johtuu syntiinlankeemuksesta. Ihmisen sielu on ikuinen ja siksi on tärkeää, missä vietät ikuisuutesi. Vaihtoehtoja on vain kaksi; paras paikka on Isän Jumalan luona, mutta se toinen paikka ei ole ollenkaan mieluinen, sillä se on kadotus. Kadotus tarkoittaa ikuista eroa Jumalasta ja Hänen rakkaudestaan.

 

Joulusta puhutaan myös rakkauden juhlana – onko se sitä?

 

Jesaja eli noin 2700 vuotta sitten, mutta sai tiedon meidän aikakautta varten.

Meille on kirjattuna varoituksen sanoja, koska olemme eläneet huolettomasti ja luottaen, että kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta on nyt saatavissa ja lienee myös tulevaisuudessa olemaan yllin kyllin, jopa yli varojen.

Olemme osittain hallitsemattomalla toiminnallamme lianneet asuinsijamme ja siksi siitä on maksettava kova hinta.

 

Uutiset toistavat:

Kuivaa, kuumaa ja tukalaa!

Maa ei anna satoaan ja siksi ensin viljelijä vaikeroi, mutta sen jälkeen muutkin vaikeroivat hintojen nousua ja tavaran niukkuutta.

 

Kenen syy, että näin käy?

 

Jesajan kirja luku 24 antaa monia vastauksia, joita nyt kaivataan.

Nämä vastaukset, eli profetian sanat, eivät ole laisinkaan mieluisia ja siksi niistä ei paljoakaan kommentteja löydy.

 

Itselleni Jesajan kirjan luku 24 on hyvin merkityksellinen, sillä se on vuoden 2006 elokuusta alkaen ollut sydämelläni. Jos en tätä asiaa nyt toisi julkisuuteen, olisin kerran Herran edessä tuomiolla tekemättömyyteni takia. Minun on asia tuotava kaikkien tietoisuuteen siksi, että tämä luku on pian toteutuva.

Rukouksessa 28.8.2006 kysyin Herralta: ”Kauanko tätä vielä kestää, mitä on tuleva?”

Herra vastasi välittömästi: ”Lue Jesaja 24.”

 

Olen tätä asiaa jo 12 vuotta pitänyt omanani, vain muutamille siitä kertoen.

Tällä hetkellä osa maapallosta palaa, osa riutuu kuivuudessa ja maanjäristykset ovat lähes päivittäisiä. Rankkasateet syöksevät maamassoja edellään ihmiset hukkuvat alle. Tulivuoret toimivat aktiivisesti. Mitä tästä puuttuu: jäätiköt sulavat, meriveden pinta nousee, ihmiset vyöryvät massoittain pois nykyisiltä asuinalueiltaan. Kaikkialla kiehuu ja kuohuu sotien ja mellakoiden takia. Näytöt ovat todellisia sen puolesta, että jotain suurta ja koskettavaa on parhaillaan tapahtumassa.

 

Voit tutkia asiaa tarkemmin nettisivuiltani: http://www.jesajanprofetia.suntuubi.com/

 

Kun Jeesus aloitti toimitansa, hän ilmotti:

"Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan evankeliumia köyhille. Hän on lähettänyt minut julistamaan vangituille vapautusta ja sokeille näkönsä saamista, päästämään sorretut vapauteen ja julistamaan Herran suosion vuotta."


(Novum jae jakeelta etenevä kommentaari: Luuk. 4:18-19)

Jeesus luki kappaleen, josta ilmeni hänen lähettämisensä tarkoitus, sen jumalallinen luonne ja se erityinen varustus, joka hänellä siihen oli. Luukkaan teksti on vapaa toisinto Septuaginta-käännöksestä. Evankeliumin julistamista köyhille korostettiin myös niissä tuntomerkeissä, joiden piti selvittää Johannes Kastajalle, että Jeesus oli Messias (7:22). "Sorrettu (tethrausmenos)" tarkoittaa oikeastaan 'lyöty' tai 'rikottu kappaleiksi'. Sanaa käytetään Ut:ssa vain tässä, mutta Jes 53:5:ssä se on käännetty 'runneltu'.

Jeesus pysähtyi tässä keskelle lausetta. Jakeen jatko Jesajalla (61:2) kuuluu: » ... ja meidän Jumalamme kostonpäivää, lohduttamaan kaikkia murheellisia». Jeesuksen ensimmäinen tulemus liittyi jakeen alkuosaan.

Hänen toinen tulemuksensa on jakeen toisen osan täyttymys. Vuosi ei tässä tarkoita kalenterivuotta, vaan koko messiaanista aikaa. Jesajan ennustus ilmoittaa juuri ne merkit, jotka todistavat Messiaan ajan tulosta.

 

Uusimmat kommentit

19.09 | 18:33

Hienoa, että löysit kuvista Anneli-vaimosi.
Anneli siirtyi muistaakseni neljännen luokan jälkeen keskikouluun.
Kaikkea hyvää teille molemmille!

Terveisin
Jarmo

...
18.09 | 16:55

Kolmannen ja neljännen luokan kuvissa vaimoni Anneli Rasimäki. Kirjoitti; Seppo Luoto

...
13.06 | 05:44
Vuosi 1952 on saanut 1
11.04 | 12:05
Etusivuni on saanut 1
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS