Totuus on henkivakuutus

Luomisjärjestyksessä meillä on malli, jonka Jumala on Sanansa voimalla asettanut meille ikuiseksi perustukseksi. Kun perustus on luotu, sitä eivät muut voimat voi musertaa aiheuttamatta vammaa itseensä. Tämä luomisen perustus ei murene, vaan sitä vastaan hyökkäävä joutuu kärsimään tappion.

 

Kuka yrittää murtaa perustusta?

 

Yrittäjä on sama, joka jo Paratiisissa tuli ihmisen luokse toisen, eli valheviestin kanssa: ”Onko Jumala todella sanonut?” Kysymys on läpi ihmiskunnan historian ollut sama. Valitettavasti ihminen on heikkoudessaan yhä uudestaan kuunnellut valheen puhujaa. seuraukset ovat olleet myös sen mukaiset.

 

Ensin tuli kuolemalla kuoleminen meidän osaksemme, vaikka luomisessa olimme kuolemattomia. Meille on ensimmäisen kuoleman jälkeen Jumalan Sanan Raamatun kautta luvattu pelastus.

 

Pelastus on usko Jeesukseen!

 

Ensimmäistä kuolemaa ei voida välttää, mutta toiseen kuolemaan meillä on avain. Tämä avain on Jumalan Sanan totuus, eli Jeesuksen sovitustyö sekä usko tähän.

Uskon kautta meidät vanhurskautetaan, eli kelpuutetaan Jumalan valtakuntaan ikuiseen elämään tämän ruumiillisen kuoleman jälkeen.

 

Jumala loi meidät kuvakseen kaltaisekseen, siis ikuisesti eläväksi. Vain synti eli kapina Jumalan tahtoa vastaan erotti meidät tästä yhteydestä. Yhteys rakentui takaisin uskon kautta Herraamme Jeesukseen Kristukseen. Hänessä on se voima, jonka Jumala on asettanut meille portiksi. Portin kautta on kuljettava ennen kuin elämämme tässä maallisessa majassa loppuu.

 

Oletko valmis kulkemaan tämän portin kautta ikuiseen elämään?

 

Sinun uskosi on nyt koetuksella. Uskotko totuuteen? Otatko henkivakuutuksen jo nyt!

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

19.09 | 18:33

Hienoa, että löysit kuvista Anneli-vaimosi.
Anneli siirtyi muistaakseni neljännen luokan jälkeen keskikouluun.
Kaikkea hyvää teille molemmille!

Terveisin
Jarmo

...
18.09 | 16:55

Kolmannen ja neljännen luokan kuvissa vaimoni Anneli Rasimäki. Kirjoitti; Seppo Luoto

...
19.09 | 19:17
Henkilöhistoriaa on saanut 1
08.11 | 15:45
Rukousten voima on saanut 1
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS